click banner for more info

Thursday, December 10, 2009

lelaki oh lelaki!desperate sungguh kamu..

maaf la ye wahai kaum2 adam sekalian..bkn niat niesz nk merendah2 kan kaum kamu yer..
tp..niesz cume nk kongsi ngn korg..hope korg jgn amik ati yer..
bak kate org..sape mkn cili die la yg rase pedas nyer..niesz tau xsemue laki mcm tu..
ni bg laki2 yg mmg perangai nyer mcm ni..n korg akan tau nape niesz kate die ni desperate..kene la bc story ni dulu ek..



br2 ni niesz ade dpt msg dr sumone..niesz mmg kenal die..dr sem lpas lgi..
nk d jadikan cite..mamat ni 1 campus ngn niesz..
niesz pnh jumpe die sekali jer..


pada 9 dis (1:18 am)..br je lagi kan??mamat ni anta msg..berbunyi begini..hehe..ni bulat2 niesz salin dr msg die tau..


si desperate : awak..kite da nk dekat stahun kenal..kite couple nk?
si jual mahal : ntah la awak..sy xde rase nk bercouple lagi la..
si desperate : awk marah ngn sy ker?
si jual mahal : mane ade marah la awak..
si desperate : ala awak nie.sday r.tlg r.knapa awk x sudi ngan sy?
si jual mahal : sy x minat la awk..(bkn sbb niesz lesbian ok..hihi..)
si desperate : kalo awk xnk..kenal kan la sy ngn kwn2 awk..
si jual mahal : np mcm tu plak?
si desperate : xla.just nak ad awek d akhir sem.
si jual mahal : aik..awk ingt bercinta ni tuk suke2 ek..
si desperate : knapa?tlg r awk.yg biase2 pn xpe.dh lma sngt mencari.kcwa je.adjust awk pn xlpas.
si jual mahal: tgk la..sy xley nk janji.
si desperate : kalo boley cr yg bwk kete la ek..senang nk g date.pompuan ni ego..kalo naik moto x nk..malu..
si jual mahal : ape2 la..(suke2 ati je die ckp mcm tu..x de insurans ker??sepak kang..)
si desperate : awk.ad x?
si jual mahal : np mcm desperate sgt jer?
si desperate : x r.nk gak tunjuk kat member ad awek.
si jual mahal : o..pompuan ni tuk d tunjuk2 la ek.awk cr la sendiri..kwn sy bkn jenis2 mcm tu..(da ilang sbr da time ni..)
si desperate : x r.bis xkn nk sembunyi2 klau ad awek.ok r.nk sembunyi2 pn.ad x?
si desperate : awk.ad x?
si desperate : awk.diam jer.

geram tul la ngn mamat nie..xfaham bahase ke ape..org da kate x nk..xnk la..n till now niesz da xreply msg die..menyampah betul..g la cr sendiri if da tau desperate sgt..kecoh tul la..pening kpale layan mamat sekor nie..
bg laki2 kat luar sane..jgn la wat perangai mcm ni..buruk benor rase nyer..mane la g maruah korg if korg snggup wat mcm ni..cinta tu kan 1 anugerah..xperlu nk d paksa..
ia akan dtg sendiri..pndai2 la korg pk ek..



Suka entry ni? boleh LIKE!

62 comments:

butterfly said...

sepak je laki mcm tuh...

pk nak couple tuk di tatap..dihebah..
bkn sbb suke..
bengong!
nak yang ade keta sbb dating konon..
padahal tuk diri sndiri..
wtf!
**sory teremo lak..**

niesz said...

hihi..xpe2..mmg niesz wat entry ni pon sbb niesz da x sabar giler ngn perangai laki yg mcm ni..bengong tul..benci giler bile die x abis2 tnyer niesz psl bnda yg same..
fedup sgt!

tropiclife said...

sgt bngong...ade jgak manusia cmtue ek..mmg btl2 desperate la tue..bnr2 ktandusan pompuan..huhuhu..laki bgitu hrus dipulau dn dihapuskan..ehehe..

enyheartsdiamond said...

nyampahnya eny ngn dat guy!!!abaikan je niesz.

biella93 said...

laky jnis ap tuh,,
geli den,,
hahahaha,,
da tak laku kot,,
bub tuh jd cmtuh,,
hahaha,,
dsprate nk mmpos,,

ezany said...

alamak.. sudah terlebih desperate ni.. nasib baik nies tak terima.. nampak sgt dia tak ikhlas nak bercinta.. jgn kwn la dgn org camtu.. erk.. sepak jer pun takpe.. haha..

niesz said...

tropiclife : hahahaha..niesz sokong 100%..biar die duk kat pulau tu sorg2..xla nyusah kan org..ingt kite ni sugar mummy ke ape nk crikan pompuan tuk die..sorry ckit ek..

niesz said...

enyheartsdiamond : tu la pasal..da la kutuk kaum kite..lpas tu nk suh cr kan lak tuk die..xmalu betul..benci!

niesz said...

biella93 : hihi..tp pelik la..mane la g ego mamat ni smpai snggup merayu2 mcm tu kan..org da xnk lg pksa2..mmg nk kene sepak..

niesz said...

ezany : mmg nk sepak je die..nsib baik xde depan mate..bengong..lpas tackle niesze x dpt, nk lak die ngn kwn niesz..xpnh jumpe org mcm ni..giler kot..xley idup tnpa pompuan..

ZihNuN FaTiN said...

mmg desperate sgt tu niesz mamat 2..kena buat terapi ni..hihihi..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

giler kentang kalau dpaat bopren mcm tu....mintak di jauh kan ler dik...

ari ni dia leh cakap dengan kamoo mcm tu...esok2 mana la tahu dia cakap dengan orang lain lak...ajak jadi awek...huhuhuhu...

seramz lite2 akak gebu baca ayat2 jantanz itu

hehheheh

niesz said...

ZihNuN FaTiN :tul2..kasi berus2 otak die ckit..biar suci lagi murni..hahaha..

niesz said...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ : niesz da gak da die mmg perngai mcm tu..nk awek bkn tuk bcinta tp tuk suke2..ee..xnk la niesz org mcm tu..mulut manis..pdahal mcm taik kucing jer..

'AQILAH said...

niesz, qila pernah ade kawan macam ni..annoying betul kan...dia nak ade awek, pergila cari sendiri...kecot betul

niesz said...

'AQILAH : btul2..mmg kecoh giler mamat ni..angin tul ngn die nie..rase nk sekeh2 jer..

Watierman said...

Syukur nasib baik Adik akak pandai menilai manusia jenis apa lelaki tu!!!Ramai yang macam tu....cari yang betul2 menyayangi diri kita seadanya....Ish nape lah Niezs ni suka melompat2 kat tepi tu erk!!!

sayeJAJA said...

belasahhhhhh aje dea niesz
hahahahahaha
sakai betol

lionteen said...

msti xnsem la mamat tu..
tu yg dsprate sgt..haha..
ckp kat die,klau xtahan sgt,g cr kat club2 tu..hahaha

Daffodil D said...

oh, sila abaikan lelaki sebegitu. sadis gilak!

noor afzan said...

aih..ada gok laki gitu ek?
x penah jumpa..

noor afzan said...

niesz dah undi saya ke belum ek?
hoho~

kat blog intan tuh..
undi jgn x undi ye..

y@n@ M!B said...

erm..yana pn pnh jmpe laki cemni..xsyok lgsg..toksah lyn..wat jatuh je IQ kita nnt..hohoho..nmpk sgt tak matang..ish3~

nabilah_2908 said...

wahai kaum adam...tampil lah...hehehe..asik perempuan jer yg comnt nih.. :)

hrummm...mamat sekor ni...ckp mcm tak de akal jer...patutlah smpai sekarg tak de gf kn..?? haih tak matang lngsung...

hrumm..dikesempatan ini...nk mntk tlg sikit leh... :)

just nk minta dropkn 1 cmnt kt n3 yg bertajuk CABARAN MASTER KAMI BLOGGER...need ur support... thnks.. ;)

Wanita Itu said...

eee...kakak cukup tak suka orang laki macam tu...ada gak spesis camni idup yer??

tapi takper sayang..tak semua lelaki camtu...

:)

jane said...

perghhhhhh...
gile desperate nih...haha

weih niesz...bolayan jerk laki mcm nih...
aku anti ngan org laki sbb adenye spesies mcm nie...hauhauhauhauhau

ksian...patot la takde aweksss...perangai hampeh mcm ni ade org nak ke???

lalalalalal

larixxxxxxxxxxxxxxx

nursarah87 said...

desperate nak ada awek sebab diri tak ada awek rasa cam tak laku kot..muahaha..!


I nyampah spesis begini..tolong halau dia..hahahaa

niesz said...

Watierman : hihi..alhamdulillah kak..mgkin ALLAH nk tunjuk kat niesz sape laki tu sbnrnyer kan..

hihi..niesz pon xtau kak..kaki ni asyik nk lompat2 jer..haha..

niesz said...

sayeJAJA : mmg nk belasah da ni..tggu mase jer..hihi..

niesz said...

lionteen : tu yg kite pelik tu..nk sgt g la cr sendiri..org x faham bhsa mmg mcm tu..nk kene marah br sedar kot..

niesz said...

Daffodil D : niesz da abaikan die since smlm..huhu..biar la die tercari2..kang die bosan mesti die senyap kan..

niesz said...

noor afzan : ade..ni ha..niesz br jumpe sorg..xtau la kat luar tu ade lagi o tak..hihi..jgn sampai afzan jumpa lak suda..hihi..

niesz said...

noor afzan : insyaALLAH nnti niesz g usha ek..

niesz said...

y@n@ M!B : mmg die x matang..cam budak2..huhu..nk kate lum baligh,da bsr pnjg da pon.pening lyn org mcm ni..emm..pk diri sendiri lg bagus kan..

niesz said...

nabilah_2908 : ha a..br niesz perasan..lum lg ade laki2 comment kat entry nie..hihi..jgn la terase yer wahai kaum adam yg lain..korg bkn mcm tu kan..

insyaALLAH nnti niesz g tgk ek..

niesz said...

Wanita Itu :niesz pon xsuke..suke sgt memaksa org..da xnk xyah la pujuk2 lg kan..emm...hope lpas ni niesz lebey berhati2..

niesz said...

jane : niesz mmg xlayan die da..poyo jer ayat2 manis die tu..ee..x cair la..hahaha..cian die kan..niesz rs die kene ubah perngai la..br ade org nk kat die kan..

niesz said...

nursarah87 : hihi..die da xde lam kamus idup niesz..suda buang die jauh2..hope die akn berubah..

Solehah said...

tu dah terlampau sengal tu niesz..

sI tEDI said...

ha ha ha ..
klako gila.. mmg terdesak.. isk isk.
malang sapa yg jadi aweks dia nanti niesz..

good! jauhkan diri dr die

niesz said...

Solehah : hihi..mmg sengal pon..xfhm bahase lak tu..

niesz said...

sI tEDI : sape la yg jd mangsa tu ek..kite tggu je la..

niesz mmg nk jauh kan diri dr die..xsuke!

Milofloat said...

ish...ada gak spesis laki mcm tu yerr..x sangka lak..menjatuhkan maruah jerr...org lain lain ade couple.dia pon sibuk nak couple gak...malu la konon xde awekk..bodoh btul mamat tu..
Tgk mcm miloflot ni...xde awek pon relex jerr..xde nak kecoh...hehehehe

::aien:: said...

sgt bnci laki cenggitu!
maen2kn pompuan. Huh!

meoteen said...

sian kat laki tue kena rejek...
sampai ati cik nisa...
:p

HonEyBuNNy said...

eee nis..ada jgk laki cm tu kan..nak ada awek just nak tunjk2 gtu..niat tu pn dah xbtol.....kalo cm tu la pgai dia..smpai ke tua pn xdk awek..huuhuh...jgn d lyn r laki gtu...suoh dia ubah sikap dia dlu..hurm..

Syida Shukor said...

hahah , lelaki tu memang desperate . dah takde keje ke nak cari girlfriend semata mata nak tayang kat orang . LMAO !

Hidup Berani Untuk Gagal said...

hmm mmg nmpak sgt desperado mamat ni.. buat malu lelaki jer.. kalu wat perangai camtu smpai biler pun tak dapat ler awek.. huhu.. aper la..

sabau jer la niesz..

(^_^) jom join contest kt blog saya, hadiah lebih RM3750 menanti.. 

Hidup Berani Untuk Gagal

niesz said...

Milofloat : hahaha..aik..mmg ade lorh laki mcm tu..

milofloat ni memilih sgt kot..ehe..

niesz said...

::aien:: : mmg..sampai skang die asyik dok kacau lagi..menyusah kan tul..

niesz said...

meoteen : hihi..sape suh die wat perangai..mcm budak2..xmatang tul..

niesz said...

HonEyBuNNy : btul2..niesz sokong 199%..ehe..

niesz said...

Syida Shukor : mmg pon..die xfaham kot pae mksud cinta tu sbnrnyer kan..bkn tuk main2..bengong tul la mamat sekor ni..

niesz said...

Hidup Berani Untuk Gagal : tu la pasal..xsuke tul bile die start msg..geli tul..

razmiey said...

salam......
sedih den mendengarnya...ada gak laki camnih, memalukan den ajo huhuuu
...musti ado sobab dia jd camnih :-
1.asyik kena reject jer
2.asyik kena kutuk dek member sbb xder makwe
3.sajor nak test ayat...power or x
4.sajor nak uji niesz kot
5.dosakkan mak suh cari monantu cepat2
6.jenis suka dok berkopit ngan pompuan, kalo xder pompuan xleh nak idop
7.ada wire tercabut kot huhuhuu
8.lahir xcukup bulan/terlobih bulan huhuuhu
9.jenis mmg sengal
10.kot2 dia ada penyakit yg xleh nak ubat kot...n dia tau dia dah xleh idop lama2 aaaa huhhhuu
11.xpon ada kawan dia cabar dia suh dapatkan awek siap ada due date lg huhuhhuu
11.korang tambah laa apa yg patut huhuhuhuu

kalo den kenal, nak jer den bagi nasihat kat kaum sejenis den tu...biar dia paham ckit

niesz said...

razmiey :waaaa...pnjg giler...hang la org 1st yg bg comment pnjg..hihi..niesz pon rase ade la sbb2 yg berkaitan ngn mamat tu..ehe..hang jgn jd mcm tu tau..niesz respect giler org yg hormat kat pompuan..hihi..
nnti niesz bg jumpe ngn die..hang nasihat die..ley??hihi..

razmiey said...

alang2 nak bagi komen...biar panjang berjela ngehngeh...x33 :D

niesz said...

razmiey : hihi..bagus2..lpas ni jgn miss entry nisa ok..

razmiey said...

hahahahaaa....aik, nie yg xnak bg komen nih hehehehee gurau jer, ada topik yg menarik kena ngan jiwa den nih leh laaa bg komen.....huhuhhuuu

niesz said...

razmiey : hihi..jgn terase lak tau..hihi..ni tuk boy2 yg perangai cam tu jer..yg lain mmg xde kene mengena..

Framestone said...

he...23x cam nie pun ade ek huhuhu tp mmg ade gak kes cam nie... coz nak mempergunakan awek sebaik mungkin....

sedangkan die tue... erm xberguna he...23x

www.broframestone.com

niesz said...

Framestone : betul2..huhuhu..cian die..untill now die still menagih lagi..

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget